Uncategorized

Ny rapport om personer som säljer sex

Är du intresserad av vad andra personer som säljer sex upplever sin situation och sin hälsa har det kommit en rapport om det. Den är skriven av Hiv-Sverigeoch Rose Alliance och kom ut i april 2014. Precis som den här sidan bygger den på röster från personer som säljer eller sålt sex. Sidan som vi länkar till är under uppbyggnad men rapporten finns att ladda ned här. PDF-ikonen hittar du längst ned till vänster.

Andra saker vi pratar om
BLOG

Sälja sex som transman

Transmän är generellt mindre synliga inom sexarbete och det finns väldigt få plattformar specifikt riktade till sexarbetande transmän. Ofta jobbar transmän från plattformar riktade till män som har sex med…

Läs mer
BLOG

Sexarbetare och COVID-19

Många som säljer sex drabbas hårt av COVID-19 eftersom att sälja sex är typ motsatsen till social distansiering. Köpare bokar av eller försöker pruta, intäkter minskar och plötsligt blir det…

Läs mer
TESTNING & PrEP

PrEP

PrEP är en förebyggande behandling mot hiv som är väldigt effektiv. Den har funnits i Sverige i ett par år nu och har blivit lite av en game changer för…

Läs mer