SEX_innan_en_traff

Det finns en del att tänka på innan ett möte, oavsett om det är första gången man säljer eller om man gjort det tidigare. Tänk först genom vad du är villig att göra, vilka gränsdragningar skulle kännas bra för dig. Vad för sex kan du tänka dig att sälja? Kyssar eller inga kyssar? Hur ska du lyfta frågan om säkrare sex?

Det är när du är klar över detta som du kan förhandla med en kund. Aldrig tidigare. Och håll de de gränser som du satt upp för dig själv, även om kunden kanske betalar mer för att du ska tänja på dem.

När det kommer till säkerhetsaspekter så har vi samlat några tips skrivna av personer som själva sålt sex.

• Låter kunden påverkad på telefon eller om den är påverkad när ni ses bör du överväga att gå därifrån. Träffa inte kunden när du själv är påverkad av alkohol eller droger, det försämrar din förmåga att uppfatta en eventuell farlig situation.

• Ta reda på så mycket du kan om kunden innan och spara informationen.

• Ring gärna en vän och meddela adress, telefonnummer och annan information om kunden innan och berätta hur länge ni ska ses. Ring vännen också efteråt.

• Ha alltid mobilbatteriet fulladdat och kontantkortet påfyllt. Ha gärna lite pengar på fickan så du kan ta dig hem enkelt.

• Värna om din anonymitet, använd ett påhittat namn, kontantkort på mobilen och ett särskilt e-postkonto. 

• Visar du upp ansiktet på bild eller i cam kan det hända att bilderna och filmerna sparas och läggs ut på olika porrsajter. Cam-sessionen kan spelas in. 

• Får du en dålig känsla av kunden, lita på den och avbryt träffen.

• Du har alltid rätten att när som helst säga nej och avbryta en träff! Lämna tillbaka pengarna om kunden blir arg, hellre att förlora lite pengar än att behöva bemöta en eventuellt aggressiv kund.

• Om kunden bryter mot det ni har förhandlat, markera att det inte är ok med ord eller genom kroppsspråk. Om kunden inte visar dig respekt bör du gå därifrån även om den riskerar att bli sur. Du och dina gränser ska respekteras!

• Jobbar du utomhus, förhandla en bit från bilen så att du inte blir indragen i den mot din vilja.

• Jobba inte på fastande mage, är du hungrig försämras ditt omdöme. Ha alltid en frukt eller liknande med dig tillsammans med en flaska alkoholfri dryck.

Var säljer man säkrast?

Här råder delade meningar, vissa anser att det är säkrare att sälja sex hemma hos sig själv även om köparen vet var du bor och det kan orsaka problem. Risken finns också att man blir av med lägenhetskontraktet. Samtidigt kan en hemmamiljö upplevas som trygg. Fördelsen med att kunden bokar ett hotell är att det inte är hemma hos någon av er. Det är också nära till folk om något går fel. Boka aldrig i ditt namn.

Att sälja sex hemma hos någon innebär alltid en risk för att bli inlåst. Kunden får också automatiskt ett övertag eftersom det är dens lägenhet och det kan finnas saker som kan användas som vapen där.

Var försiktig! Du är värd att skyddas!

Dessa säkerhetstips är inspirerade av Rose Alliance och Hook online. Sexperterna Rekommenderar

Populära ämnen