TEST_skane

 

Du som säljer sex kan testa dig på CheckPoint Skåne! 

CheckPoint Skåne är en community-baserad mottagning där män som har sex med män har möjlighet att testa sig för hiv, och får svar inom 20 minuter. Vi erbjuder även samtal om sex, sexualitet och hiv. Vi som arbetar har tystnadsplikt och du kan vara helt anonym.

Om du känner till din hiv-status kan du bättre skydda dig och de du har sex med. Vill du veta mer, ring på 040- 611 99 51 eller e-posta på checkpoint@rfsl.se

Du behöver inte boka tid, det är bara att komma. Mottagningen har öppet helgfria tisdagar klockan 17-19. Under sommar och kring årsskiftet kan öppettiderna variera, kolla vår hemsida för uppdaterad info.

Vi finns på Drottninggatan 36 i Malmö (karta). Varmt välkommen.

Glöm inte att du kan få en testningspåminnelse i mobilen! Messa START SEX till 72105 .Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att messa STOPP SEX  till samma nummer. Meddelandena du får kommer från Sexperterna och nämner inte något om att sälja sex. Beställningen kostar som ett vanligt sms, det vill säga mindre än en krona vanligtvis. Påminnelserna är gratis. Prenumerera och du har en mindre sak att tänka på. Sexperterna Rekommenderar

Populära ämnen