TEST_postivitsvarkönis

 

Att testa positivt betyder alltså att man har en könssjukdom. Det som händer då är att du får behandling och behandlingen kan se lite olika ut. Tills man är säker på att infektionen är borta så får du inte ha sex. Det kan kännas trist men samtidigt är det ett sätt att visa omtanke för du gillar att knulla med. Läs mer under Fakta-fliken ovan om du vill veta mer om behandling för de olika könssjukdomarna.

Visar det sig att du bär på en könssjukdom kommer du att få frågan om vem eller vilka du haft sex med på sista tiden. Det kallas ”partnerspårning”. För dig som säljer sex hamnar så klart i en knivig situation. Du har kravet på dig att uppge dina partners, samtidigt som de som köpt sex har begått en olaglig handling och ogärna hängs. Du kan uppge att personerna du haft sex med var ”vanliga” sexpartners och du kan begära att få ringa upp dem själv och berätta. Har du du frågor om det här kan du kontakta info@rosealliance.se.Sexperterna Rekommenderar

Populära ämnen